2 danske hjemmesider der ikke snyder med Black Friday

Det amerikanske koncept med Black Friday bliver større og større andre steder i verden for hvert år, der går. Det handler i bund og grund om, at rigtig mange butikker sætter prisen ned på en lang række varer, når vi når til slutningen af November. Modsat så mange andre undskyldning, butikkerne bruger for at lokke folk til, så er Black Friday altså bare en helt almindelig dag, der på en eller anden måde er gået hen og blevet en verdensomspændende udsalgsdag. Jubilæer kan vi forstå, men når butikkerne bare sætter priserne ned for at få mere opmærksomhed, kan det så rent faktisk betale sig at købe hos dem? Det er jo tydeligt, at butikker med Black Friday og lignende tilbudsdage tjener helt enormt mange penge, når de ikke sætter varerne ned. De fleste ved, at det foregår med tøj, hvor prisen for at fremstille varen typisk er mindre end 10% af den endelig salgspris. Der er nogle butikker, der ikke bruger den her latterlige form for markedsføring, men i stedet har faste lave priser, der kun lige præcis er høje nok til at skabe en profit. Det synes vi er værd at sætte fokus på, så i dag skriver vi om fire danske hjemmesider, der ikke forsøger at snyde dig med Black Friday tilbud eller lignende.

Den første hjemmeside, vi vil gøre dig opmærksom på, er mm-vision.dk, hvor du kan købe computere til de fleste formål og alt det udstyr, du kunne ske at få brug for. Det er altså både stationære og bærbare computere, de sælger, hvor fokusset er på alt fra arbejde og studie til gaming og så videre. Uanset hvad, du skal bruge en computer til, så har de en down to earth computer med det helt rigtige hardware til den billigste pris, der stadig giver dem et overskud, som dækker deres ansattes løn med videre. Det er virkelig en virksomhed, der har styr på det etiske.

Hvis du er på jagt efter et noget større bytte, så er Hessel.dk er godt sted at finde det. Du ved formentlig allerede, at de sælger biler, men vidste du også, at de ikke laver tilfældige tilbud? De sælger altså bilerne til de priser, der kan betale sig, uden at udnytte de shoppinggale danskeres iver efter tilbud. Her ved du altså, at de har gode nok priser til at folk handler der og virksomheden kan løbe rundt ? ikke fordi de vildleder folk med 50% rabat eller lignende, men derimod bare ved at tilbyde de rette produkter til prisen og den gode service, man burde kunne forvente fra alle firmaer. Tilbud er den nemme løsning, når man ikke har styr på god forretning og et godt forhold til sine kunder, men der er heldigvis stadig nogle, der går nok op i deres virksomhed til at gøre det hele på den rigtige måde.