Sådan Får du Råd til at Campere i Luksus

Det er nok de færreste der har det med at bruge ordet ?camping? og ?luksus? i samme vending. Men det er faktisk noget, der er blevet langt mere udbredt i Danmark. Camping er ikke længere noget der kun foregår i et billigt telt fra Brugsen, eller en udslidt campingvogn fra 80?erne. Det er tværtimod noget der er begyndt at blive utroligt populært hos folk der tjener en masse penge. Efterhånden som Danmark i stigende grad er blevet et videnssamfund, er der nemlig kommer flere og flere professioner der er meget mentalt krævende: og det er noget der kan ses på mængden af stress og de negative følgevirkninger heraf. Når man altid er hårdt presset på arbejdet, så er det helt naturligt at søge væk fra storbyens stress og jag, når man endelig har fri. Derfor er det kun naturligt at folk søger ud i naturen: og her er camping jo helt og aldeles oplagt.

Men når man tager på camping med det primære formål at slappe af, så er komfort noget der vægtes helt anderledes, end det gør for de mere traditionelle campister. Moderne camping er altså noget der er smeltet sammen med oplevelsen af luksus og komfort. Intet andet sted er det så klart og tydeligt, som det er med Marco polo fra Mercedes. Vi kender alle sammen Mercedes for deres luksuriøse biler, hvor der ikke er sparet på noget. Det samme koncept har de taget med sig ind i camping-verdenen da de designede Marco Polo. På papiret er det nemlig en autocamper: men i virkeligheden er det en luksuriøs lejlighed du kan køre i. Der er tænkt luksus ind i alle leder og kanter af ?bilen?, og det er noget der kan mærkes, når man vågner op kl. 10 om morgenen på campingpladsen og aldrig har følt sig mere veludhvilet.

Men hvad hvis man gerne vil have den luksuriøse oplevelse, og bare ikke har pengene til det? Det er der skam råd for. Mange luksus-produkter og -oplevelser er desværre noget, som de færreste har råd til. Men når det kommer til Marco Polo er situationen interessant nok anderledes. Den koster selvfølgeligt en del penge: men husk på, at den også kan erstatte en helt masse, af de normale udgifter en dansk familie har.

Sælg din brugte bil og køb en Mercedes Marco Polo i stedet for. Det er jo også en bil (selvom det føles mere som et lille hjem), og der er ingen grund til at have to biler. Den erstatter altså din gamle bil, og salget af den kan hjælpe lidt på anskaffelsen af din Mercedes. Når det er gjort, så har du en luksus-lejlighed på hjul: det betyder at du kan spare rigtigt mange penge på ferier. Nu er det pludseligt mere behageligt at bruge en uge på en campingplads, end det ville være at bo på et 3-stjernet resort. På sigt er der altså rigtigt mange penge at spare.