Indret dit hjem med stilfulde plakater!

Er du i gang med at indrette dit helt nye hjem, eller er du blot på udkig efter noget inspiration til, hvordan du kan pifte hjemmet op, hvor det er både nemt og overskueligt, og samtidig ikke koster en bondegård? De fleste med deres egen lejlighed eller hus ved nemlig, at det bestemt ikke er det billigste at indrette sit hjem med flotte møbler og stilfuldt interiør. Der er dog måder hvorpå du kan spare en masse penge, og stadig ikke behøve gå på kompromis med designet og sin personlige stil. Én af måderne hvorpå du hurtigt, nemt og billigt kan skabe ændringer i hjemmet på, er ved at indrette de forskellige rum i boligen med smarte og skønne plakater. Der findes et hav af forskellige hjemmesider og firmaer, som udelukkende gør sig i at lave plakater i alle former, farver og størrelser. Og det enormt store udbud gør også, at priserne er rigtig fine og man kan altså derfor gøre sig mange budgetvenlige køb. Det kræver blot en god portion tålmodighed, da udvalget som sagt er så enormt stort. Mangler du stadig lidt inspiration til, hvad du mere præcist skal lede efter, eller hvad der kunne se godt ud i bestemte rum i boligen, kommer vi her med nogle tips til hvordan du navigerer rundt i plakatjunglen. 

Skønne plakater til stuen
Stuen er for mange mennesker boligens samlingspunkt og hjerte, og det er her vi bruger meget af vores tid, uanset om man bor alene eller sammen med en kæreste, venner eller familie. Derfor skal stuen også være et rart og indbydende sted at befinde sig, og denne stemning kan man blandt andet skabe, ved at hænge et par plakater til stuen op. Plakater til stuen kan se ud på mange måder, og der er ikke noget som er rigtigt og forkert. Vælg dine plakater til stuen ud fra hvilke illustrationer og farver du godt kan lide på det givne tidspunkt. Overvej før du går i gang, hvilke farver du allerede har i stuen, da du kan bruge det som pejlemærke for, hvad du skal lede efter i en plakat. På den måde for du skabt en rød tråd mellem dine plakater til stuen og resten af indretningen. 

Rolige farver til soveværelset
Soveværelset er endnu et rum i boligen, hvor vi bruger mange af vores timer. Selvom de fleste af disse timer foregår i drømmeland, er det stadig vigtigt for vores søvn, at soveværelset udstråler ro og velvære. Derfor er det oplagt at vælge nogle plakater til soveværelset, som har nogle dæmpede og neutrale farver. Nogle illustrationer som ikke ?larmer? for meget.

Leg og læring på børneværelset
Børneværelset skal gerne være et rum som indbyder barnet til leg og læring. En nem måde at skabe sådan en atmosfære er ved at dekorere væggene med flotte illustrationer til børn. Der findes for eksempel en masse plakater med tal og bogstaver, så man kan øve på disse sammen med barnet. Derudover findes der selvfølgelig også en uendelige række af plakater med forskellige tegninger af dinosaurer, Batman, Disney prinsesser og alt muligt andet. Det er blot at vælge ud fra hvad dit barn godt kan lide i øjeblikket, og så kan de altid byttes ud med nye, i takt med at interesserne skifter.