Sådan får du råd til en Peugeot

En Peugeot er for rigtige mange danskere en drømmebil, der forbliver i deres drømme hele deres liv. Det er desværre ikke den eneste drøm, som mange må nøjes med at drømme om, men det er til gengæld en af dem, der kan gå i opfyldelse for langt de fleste ? i hvert fald hvis man er privilegeret nok til at være blevet født og opvokset i Danmark. Hvis du er dét, så kan vi faktisk fortælle dig præcis, hvad der skal til, for at du kan få råd til din helt egen Peugeot ? uden nogensinde at tage et lån. Vi nævner lån nu, fordi det virkelig ikke er noget, nogen nogensinde burde tage. Det er en af eneste former for lovlig slaveri, der stadig findes i verden. Det er godt nok noget, man selv skriver under på, men en kontrakt, hvor ordet slave rent faktisk indgik som din rolle, ville jo ikke være lovlig, så hvorfor er lån det? Nej, så hellere spare sammen til en bil uden at sætte sig i gæld til nogen eller betale renter og renters renter.

Det er faktisk slet ikke så svært, som de fleste tror, for de fleste danskere at spare penge sammen til en ny bil. Det er selvfølgelig en smule dyrere, når det er en Peugeot, der er tale om, men det samme principper gælder også her. For at spare penge sammen skal du såmænd bare tjene flere penge, end du bruger. Det er virkelig det eneste, der skal til, men for mange danskere bliver der kun sparet sammen til uforudsete udgifter, rejser og så selvfølgelig pensionen. Resten af pengene går til vedligeholdelse af et menneske, der ikke forstår sine egne behov.

Hvis du begynder at skrive alle dine udgifter ned i så mange detaljer som muligt, så burde det hurtigt gå op for dig, at du bruger alt for mange penge på ting, der hurtigt mister det meste af sin værdi ? eller hele sin værdi, som det jo er tilfældet med blandt andet kager. Hvis du er overvægtig, så har en kage endda negativ værdi. Hvis du ikke kan motivere dig selv eller føler, at du mangler selvdisciplin, så invester i en terapeut eller lignende, der kan hjælpe dig med at få styr på dit liv.

Det er desuden værd at nævne, at det måske ikke er værd at betale alle de penge, en ny Peugeot koster, så overvej i stedet at købe en brugt Peugeot. Du får den samme bil, der godt nok har haft en tidligere ejer, men i sidste ende er lige så rar at køre rundt i. Hvis du nogensinde har ejet en helt ny bil, så ved du jo udmærket godt, at den ikke føles ny efter en uge eller en måned.