For dig som går op i din bil og dens udseende, så er LED Streetlight lige noget for dig. Det er en moderne LED teknologi som er dansk designet. Det er lavet til at kunne bruges både på bilens underbody og i kabinen, til alle slags biler.

Det der er det mest smarte med disse LED Streetlight, er at du kan styre dem fra din mobil, over bluetooth. Du forbinder bare med lysene igennem en app, og herfra kan du styre hvilken farve du vil have lysene skal have, og du kan endda styre hvert lys hver for sig, eller alle synkront. Det er endda muligt at få manuelle indstillinger til farve, med et farvehjul.

Der er også mulighed for at vælge ’fade’ eller ’strobe’ lys til farveskiftene. Der er også en indstilling til at lyset kan skifte alt efter lyd, så det skifter i takt med den musik du hører f.eks. Det kan også styres af din mobils musik playliste. Herfra kan lysstyrke og hvor følsom den er overfor lyd også indstilles. Her er der også mulighed for at gemme dine favoritfarver, så du hurtigt kan tilgå dem.

Der er ingen grund til bekymring om kvalitet eller holdbarhed, da lysene er lavet til at kunne holde til lidt af hvert, da de f.eks. også er vandtætte i IP68 kvalitet. Du får 4 stykker af multi-colour LED bånd med i LED Streetlight pakken, så du kan montere dem hele vejen rundt under din bil, for det bedst mulige resultat.

Montering af LED Streetlight

Lysbåndene er lavet med en vandtæt kabeltilslutning, der vil være den der forbindes til bluetooth kontrolboksen, igennem nogle lange DC-kabler. Det medfølger det hele i pakken når du køber den.

Sådan er det altid med Easylight.

Derudover, er der også kabelstrips og fikseringsklips med i pakken, så du med sikkerhed kan få monteret dine nye lys og kabler fast og holdbart. Kontrolboksen til lysene skal monteres et tørt og sikkert sted. Dette kan både være inde i bilen, eller inde i bilens motorrum. Derfra tilsluttes den så til 12 V. Dette kan igen være inde i bilen, ved cigarettænderen f.eks. eller direkte fra motorrummet af. Der bliver anbefalet at hvis man kobler boksen direkte til bilens 12 V, at man også skal sørgen for at der er monteret en manuel afbryder på ledningen til batteriets plus, for en sikkerheds skyld.